Ny regel sætter stopper for dårlige betalere

Det er ingen hemmelig, at mængde af hurtig lån, som er blevet taget i Danmark over de seneste år, er eksploderet Desværre har dette også betydet, at tallet af dårlige betalere i Danmark også er steget. Det er blandt andet på grund af de mange fordele kontra den ene ulemper, som der findes ved at tage et hurtig lån. Det er nemlig fordele som ekstremt hurtig udbetaling af de penge, som man ønsker at låne, og det faktum, at det kun kræver en ansøgning, for at få pengene udbetalt. Desuden skal der ikke meget til, før denne ansøgning bliver godkendt, og derfor er der også et kæmpe antal af danskere, som har adgang til disse lån.

Som du sikkert er bekendt med, er der dog også en ulempe, som faktisk opvejer alle fordelene så meget, at det for mange kan virke som en rigtig dårlig idé, at kaste sig ud i et hurtig lån. Det er nemlig det, at der er virkelig høje renter på mange af hurtig lånene, hvorfor mange også har svært ved at tilbage betale alle de penge, som de lige pludselig skylder, når de tager et hurtig lån. Desværre lokker de hurtige penge mange i fællen, hvorfor de heller ikke kan komme ud af deres spontane løsning.

tid på hurtig lånFolketinget kommer med ny lov

Folketinget kommer derfor med en ny lov, som skal sikrer, at man ikke ender med at træffe en dum og spontan beslutning, hvad angår hurtig lån. Det er en lov, som skal sikrer, at det skal være slut med at tage rigtig hurtige lån. Nu skal det være slut med at få udbetalt pengene allerede i løbet af få timer, nej nu skal det tage hele 2 dage, som anses for at være “betænkningstid”. Desværre ødelægger dette meget af konceptet, og ikke mindst glæden ved at kunne tage et hurtig lån for dem, som sagtens kan finde ud af, at tilbage betale deres penge.

Det er de 25% af alle danskere, som ikke kan finde ud af betale deres penge tilbage, som Folketinget vil forsøge at ramme. Det er naturligvis heller ikke acceptabelt, at hele 25% ikke formår at betale deres lån tilbage, og samtidig sætter sig selv i en utrolig dårlig situation, grundet en række impuls køb som for eksempel nyt TV eller andet.  Det er 2 dages betænkningstid, som folketinget håber, vil forsikrer, at specielt unge mennesker ikke kaster sig ud i et spontant hurtig lån.

Det skal blive spændende at se, hvordan det kommer til at gå med den lov, som forventes at træde i kraft en gang i 2017.

Indtil da er det naturligvis stadig væk muligt at optage hurtig lån, som rent faktisk går hurtigt, via Lånhurtig.dk